Effectiever samenwerken

Het gaat bij teambuilding niet slechts om een goede sfeer en leuke activiteiten; het is tenslotte niet alleen maar een uitje. Bij teambuilding gaat het om de effectiviteit als individu en team, en om het werken aan een gezamelijk doel.

Om dat te bereiken is het goed de groepsnormen te begrijpen en belangrijke waarden met elkaar vast te stellen. Te kijken naar waar de onderlinge verschillen zitten en hoe die optimaal benut kunnen worden.

Om doelgericht en gemotiveerd te werken aan een gezamelijk doel is een goed en hecht functionerend team een ‘must’.

Belangrijk is daarom om het doel vast te stellen bij het verstevigen van het team. Gaat het om kennismaking of om visie ontwikkeling? Het verhogen van onderlinge betrokkenheid, of wilt u een andere werkwijze implementeren? Gaat het om het bespreekbaar maken van conflicten binnen het team of wilt u een meer gemotiveerd team met een gezamelijk doel? Wilt u werken aan competenties of valkuilen van het team inzichtelijk maken en ombuigen naar een uitdaging? Wij helpen graag bij het vaststellen van doelen en het werken aan effectiever samenwerking.

En last but not least… teambuilding mag natuurlijk ook gewoon leuk en gezellig zijn!

Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: