Coaching

COACHING HELPT TE KOMEN TOT MEER ZELFINZICHT EN GEDRAGSVERANDERING

Je loopt weleens tegen jezelf of een situatie aan. Dat kan te maken hebben met situaties waarin je het gevoel hebt gekregen de controle te zijn kwijtgeraakt. Het kan ook te maken hebben met interne factoren zoals psychische klachten, gedachten of gevoelens. Maar ook persoonlijke eigenschappen, competenties of uitdagingen spelen een rol.

Coaching is een manier om samen met een ander naar je leven te kijken en hierin verbeteringen aan te brengen. Dit door op basis van gelijkwaardigheid situaties te onderzoeken, oplossingen te bespreken en te oefenen in de praktijk.

Het coachingstraject is op maat gemaakt en wordt samen vooraf besproken. U kunt zich indvidueel aanmelden, als bedrijf of naar aanleiding van een van onze trainingen.

Kijk hier voor meer over onze dienstverlening of neem contact met ons op om u aan te melden.