Ga naar de inhoud
Home » Alle berichten » Nieuws » Recensie | Boekenmening | Omgaan met verleiding

Recensie | Boekenmening | Omgaan met verleiding

Steun ons Klik hier

Soms krijg je een boek in handen waarvan je denkt: wat moet ik ermee? Dat overkwam me bij dit boekje. Het leek erop dat het onderwerp erg ver van me af stond, maar daar had ik me behoorlijk in vergist.

Seksverslaving? Er zijn natuurlijk veel mensen die hier gelukkig niet van afweten. Maar dit boek gaat verder, dieper op de zaken in. Het onderwerp wordt breed getrokken en in feite kun je daar waar het over seksverslaving gaat alle verleidingen die je van God verwijderen, invullen.

Wanneer je met God verbonden wilt zijn, moet je jezelf wapenen tegen verleidingen, en de verleidingen die je reeds kent, verbreken. Dit boek is een informatieve en praktische gids om je dichter bij God te brengen, je verlangen naar Hem uit te laten gaan, in plaats van naar seksverslaving, tv-verslaving, werkverslaving of welke andere verslaving dan ook. Een handreiking die kan leiden tot genezing; vanuit Gods woord wijst het de weg, ook naar goede hulp en bijstand. Een citaat van de achterzijde: “Uitgangspunt van dit boek is dat als je verbonden wilt zijn met God, je niet moet, mag of kan veranderen, maar dat je simpelweg door deze relatie zal veranderen. Het is het logische gevolg van Zijn nabijheid en de wederkerige relatie.” Een relatie met de levende God brengt altijd verandering met zich mee. Dat is het uitgangspunt om de weg te gaan naar ware vrijheid, de vrijheid in Christus zelf.

Ik wil dit boek aanbevelen aan elke christen, we komen immers allemaal elke dag veel verleidingen tegen, zeker in de huidige maatschappij. Seksverslaving kan zomaar ontstaan terwijl je alleen maar achter je computer bezig bent of naar de televisie kijkt. Bovendien is het goed om dit boek te lezen als je wilt leren begrijpen wat iemand met een verslaving doormaakt. Als E-book heeft het een aantrekkelijke prijs van 4,99 euro. Een uitgelezen kans om eens kennis te maken met deze materie.

>> zie recensie | Recensie van de hand van Cora van Dijk, op 31-01-2015 verschenen op Boekenmening.

GRATIS BOEK 'OMGAAN MET VERLEIDING'!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EEN GRATIS DIGITAAL BOEK (PDF).

We sturen je geen spam! We geven je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

GRATIS boek 'Omgaan met verleiding'!

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang gratis een digitaal boek (PDF).

We sturen je geen spam! We sturen je gegevens niet naar derden en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Boeken | Uitgeverij Stad op een Berg
Erwin de Ruiter

Erwin de Ruiter

"De ene mens tracht zich uit te drukken in boeken, een ander in laarzen; beide falen waarschijnlijk." - G.K. Chesterton

Geef een reactie