Ga naar de inhoud
Home » Alle berichten » Nieuws » 2e uitgave ‘Omgaan met verleiding’

2e uitgave ‘Omgaan met verleiding’

Steun ons Klik hier

OMV8 compleetVanaf vandaag beschikbaar: de 2e uitgave van Omgaan met verleiding. Verkrijgbaar in de boekhandel en online winkel (zoals Bol.com). Naast taalkundige correcties is er ook een nawoord toegevoegd. Aanleiding voor het nawoord is om nog eens extra te benadrukken dat het in dit boek niet gaat om het creëren of bevestigen van een schuldgevoel, maar het verlangen naar – en richten op – een Persoon. Eerder schreef ik er al eens wat over in het blog Porno kijken, waarom niet. Deze tekst dient als basis van het nawoord.

Flaptekst: Dit boek gaat over het omgaan met verleidingen, doorbreken van patronen en het gericht zijn op God. Hoe sneaky verleidingen kunnen zijn, hoe veel omvattend en gevaarlijk, wordt besproken aan de hand van het thema seksverslaving. De essentie van verleiding is dat het je wil afhouden van wat je werkelijk belangrijk vindt: Je gezondheid, je huwelijk, je kinderen, God. Het maakt je tot een slaaf van je behoeften (verslaafd).
Uitgangspunt van dit boek is dat als je verbonden wilt zijn met God, je niet moetmag of kan veranderen, maar dat je simpelweg door deze relatie zalveranderen. Het is het logische gevolg van Zijn nabijheid en de wederkerige relatie. In die verandering zul je zien dat er patronen zijn die je willen vasthouden, zonden die prettig voelen en waarbij het geven van weerstand moeilijk is. Daarbij wil dit boek een gids zijn. Het is geschreven vanuit gedachten over herstel, eenheid en verlangen naar een leven dichter bij God.

Meer informatie   |   Bestellen

GRATIS BOEK 'OMGAAN MET VERLEIDING'!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EEN GRATIS DIGITAAL BOEK (PDF).

We sturen je geen spam! We geven je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

GRATIS boek 'Omgaan met verleiding'!

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang gratis een digitaal boek (PDF).

We sturen je geen spam! We sturen je gegevens niet naar derden en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Erwin de Ruiter

Erwin de Ruiter

"De ene mens tracht zich uit te drukken in boeken, een ander in laarzen; beide falen waarschijnlijk." - G.K. Chesterton

Geef een reactie